Despre DUKA

/ Despre DUKA

Când Hjalmar Blomkvisto a deschis un magazin în micul oraș suedez Linkoping în 1920, oferind produse din sticlă și porțelan și accesorii de bucătărie, nu a presupus că a început una dintre cele mai de succes mărci europene. Cu micile sale magazine de tip boutique, a început să culeagă succes și în curând au apărut mai multe magazine în diferite orașe din Suedia.

Când a decis să se pensioneze din cauza vârstei înaintate, Hjalmar Blomkvisto și-a vândut afacerea în creștere, care a continuat să aibă tot mai mult succes cu noul său proprietar. În 1962, compania sa a alăturat șaisprezece noi comercianți de sticlă și porțelan și au devenit împreună DUKA. Noii proprietari nu a evitat să depună eforturi și resurse pentru a dezvolta constant produsele, dintre care unele sunt încă disponibile în magazinele noastre, pentru a aminti că tradițiile sunt vii și astăzi. DUKA s-a impus în curând ca o companie lider în toată Suedia datorită serviciilor sale bune și produselor de calitate. Este în creștere atât de mult încât 15 ani mai târziu brandul are 60 de magazine în toată țara.

În 2013, compania a luat o nouă cale când și-a schimbat proprietarul, subliniind puternicele sale rădăcini scandinave. Chiar și astăzi, la aproape un secol de la înființarea DUKA, lucrarea continuă în spiritul creatorilor.

Încercăm de atâția ani să vă satisfacem cerințele, pentru că știm că bucătăria nu este doar un loc pentru a mânca și a pregăti mâncarea. Este mai ales un loc în care ne relaxăm după o zi obositoare, ne provocăm imaginația, ne distram și petrecem momente prețioase alături de cei mai apropiați prieteni și familie. Încercăm pentru că știm că mâncarea și gătitul sunt dragoste.

Newsletter Abonați-va acum, ca să nu ratați nici o oferta!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.